Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina
26 Febrer 2021

5 Claus per a un dormitori d’estil nòrdic

Aconsegueix un dormitori d’estil nòrdic amb aquestes senzilles claus

Dormitorio de estilo nórdico

Aconseguir un dormitori d’estil nòrdic no és gens complicat. En el post d’avui us porto uns consells i claus molt senzills per a aconseguir-lo.

Claus per a un aconseguir un dormitori d’estil nòrdic

 

Clau 1: Senzillesa i lluminositat, abans de res

El que més caracteritza a la decoració dún dormitori d’estil nòrdic és la senzillesa: espais lluminosos i acollidors amb els elements decoratius justos per a no sobrecarregar l’estada.

És a dir, evita afegir massa elements que recarreguin l’estada i procura que la llum sigui una part important d’aquesta. Això el pots aconseguir a través de l’ús cortines de colors clars que estiguin fetes d’un material lleuger que permeti traspassar bé la llum, o a través de la col·locació de diferents punts de llum artificial.

Habitación de estilo nórdico con ventana y cama grande

Clau 2: El llit com a element protagonista en l’estil nòrdic

A més, la senzillesa de l’estada ve donada per l’absència d’elements que la sobrecarreguin i pel protagonisme que se li dóna al llit. Per a això aquesta se sol col·locar enmig de l’habitació i sol estar ben vestida amb llençols de cotó de colors clars i neutres, grans mantes i coixins que la facin molt acollidora, com si semblés un núvol.

 

Clau 3: Usa colors neutres

D’altra banda, oblida’t de colors foscos i virolats i centra’t en colors neutres i clars com els blancs, grisos, beix, nudes o rosats. Amb ells aconseguiràs aquesta estètica nòrdica que tant cerques. Així aconseguiràs un dormitori d’estil nòrdic!

 

Clau 4: Aposta per textures acollidores

Aprofita per a jugar amb les textures tant en el llit, el sòl com les cortines. Afegeix una catifa en color nude o gris que sigui molt suau i topeta; acaba de vestir el llit tirant una manta per damunt deixant que caigui pels laterals; usa cortines clares i senzilles per a evitar llevar-li el protagonisme al llit.

Habitación de estilo nórdico con muchas texturas en la cama

Clau 5: Afegeix elements naturals

Finalment, la fusta és un dels materials que predomina tant en sòls com en mobiliari.

Per a donar-li un toc més càlid i acollidor, afegeix elements decoratius de fusta com la tauleta de nit, un banc als peus del llit o un petit tamboret on deixar la roba.

 

Si vols saber com triar el capçal perfecte per al teu llit, no et perdis aquest post on te l’explico.