Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina
07 Abril 2021

5 idees per a decorar una terrassa

Hi ha mil possibilitats diferents per a decorar una terrassa, ja sigui gran, petita, estreta, en forma de L… En el post d’avui et mostro 5 idees fàcils per a decorar una terrassa sense desemborsar molts diners.

 

1- Plena la teva terrassa de vida

Les plantes seran el teu millor aliat. Col·loca plantes de diferents grandàries en punts estratègics com les cantonades o prop de les cadires, però sense sobrepassar-se. Aquests éssers vius aportaran calidesa i faran de la terrassa un lloc més acollidor.

Si posseeixes una terrassa molt petita evita sobrecarregar-la massa.

 

2- Decora la teva terrassa amb mobles lleugers

Evita utilitzar mobles molt voluminosos o pesats visualment. Tria millor un mobiliari lleuger que permeti moure’s amb facilitat per la terrassa.

 

3- Dóna-li un sol ús a la teva terrassa

Si no vols saturar l’espai d’objectes, mobles, plantes, etc. pensa en l’ús que vols donar-li, sobretot si és una terrassa petita.

Evita sobrecarregar l’espai amb molts elements. Mantingues una línia minimalista i senzilla per a crear un espai acollidor.

 

4- El millor per a les terrasses mitjanes: menjadors en l’exterior

Si tens la sort de tenir una terrassa mitjana, aprofita-la per a col·locar una taula de fusta d’exterior amb unes cadires còmodes. Així podràs gaudir dels menjars i sopars amb amics i família la teva preciosa terrassa.

 

5- No descuris els tèxtils de la teva terrassa

Cal ser molt acurat a l’hora de triar els tèxtils per a decorar una terrassa. En situar-se en l’exterior solen sofrir més i desgastar-se molt més ràpid. Per això et recomano que triïs teles que siguin resistents als raigs de sol, però sense oblidar-te d’afegir tocs de color i vivacitat amb elles.

 

 

Si vols aprendre més sobre com decorar una terrassa, et deixo per aquí un post en el blog que t’interessarà molt.