Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina
01 Juliol 2020

Els imprescindibles per decorar un despatx a casa

La situació laboral ha canviat considerablement, i degut al Covid, molts de nosaltres hem hagut d’acondicionar espais a les nostres llars com a despatx.

Tens clar quins són els elements essencials que ha de tenir el teu despatx?

El teletreball és una de les opcions més comunes en l’època que vivim, ja siguis autònom o teletreballis per la teva empresa, necessites condicionar de manera adequada el teu nou espai de feina.

Avui t’ajudaré a crear un espai de treball tranquil i de disseny a la teva llar.

Els experts laborals recomanen certs requisits mínims que ha de tenir un espai de treball, i els aplicarem al teu despatx.

És important ubicar el teu despatx on hi hagi una font de llum natural, ordre, espai d’emmagatzematge, una cadira còmode, i una decoració amb colors suaus, on el blanc i el verd en un to clar, siguin els colors predominants.

És molt important que l’espai on es trobi el teu despatx tingui elements que et defineixin, ja que els espais amb elements personals, tons suaus i plantes, ajuden a la concentració.

La taula del despatx

La mida i la forma de la taula estarà condicionada per l’espai, i el que és més important, per la feina o treball que duguis a terme.

Et recomanem que la ubiquis en un espai ben il·luminat, on entri llum directa.

Ordre

És essencial tenir endreçat el despatx i l’ordre és fonamental per establir unes bones i eficients rutines de feina. Prestatgeries i calaixeres permetran tenir tot endreçat.

Si vols cuidar els detalls i optar per una decoració més personalitzada, pots fer ús de caixes de fusta o cistells.

Els panels d’inspiració o moodboard també et poden ajudar a tenir l’espai endreçat, sobretot si et dediques al disseny o ets molt creatiu. Pots fer ús de diferents materials, des de reixes metàl·liques, taulells de suro o fusta, etc.