Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina
21 Abril 2021

Idees fàcils per a canviar la decoració del saló

Si ets de les persones que canvia molt la decoració de la seva casa i estàs pensant a fer-li un volt a la decoració del saló, no et perdis aquest post perquè t’interessa i molt!

 

Aprofita l’espai que tens per a afegir tèxtils com a catifes, mantes i coixins. Tots ells aportaran calidesa a l’estada i la faran molt més acollidora.

Utilitza també taules de centre per a la decoració del teu saló: opta per dues taules petites en lloc d’una única taula. Això t’ajudarà a organitzar millor l’estada i col·locar tots els elements en funció de la grandària que tingui el teu saló.

A més, intenta evitar barrejar moltes tonalitats de color. Tria per a la decoració del saló la línia de colors que més t’agradi evitant sortir-te d’ella: tonalitats càlides, rosàcies, fredes… Així, aconseguiràs homogeneïtat en el look que vulguis donar-li.

 

D’altra banda, no t’oblidis de decorar també les parets! Vesteix-les amb làmines o quadres que s’adaptin a l’estil del teu mobiliari.

Encara que pugui arribar a ser una cosa costosa, inverteix en mobles especials i únics.

Centra l’atenció en un d’ells i fes que la decoració del saló giri entorn a aquest element.

D’aquesta manera aconseguiràs una estada amb sentit.

 

 

És molt important mantenir l’ordre i la neteja per a evitar crear una sensació de desordre i caos en el teu saló. Busca espais i mobles senzills per a organitzar el teu espai de magatzematge.

Una bonica prestatgeria plena de llibres i objectes ben ordenats i col·locats li pot donar un toc molt bonic al teu saló.

 

Si t’interessa saber més sobre com decorar la teva llar amb bon gust, et deixo per aquí un enllaç a un altre post del meu blog que segur et serà de molta ajuda.