Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina
28 Maig 2020

Idees per decorar la teva llar amb bon gust

Vols conèixer tots els meus secrets per decorar una llar amb bon gust? En aquest post podràs trobar idees, trucs i consells per aplicar a la teva casa.

La decoració és un element essencial en una llar, ja que ens defineix i fa que qualsevol llar es pugui convertir en la TEVA llar.

Els colors, els materials, els complements, tots els elements necessaris per decorar amb bon gust te’ls explico a continuació.

Bases neutres

Els colors de les parets, dels mobles, o dels grans components de la llar, si són neutres et permetran jugar amb els colors que vulguis en la resta dels elements, i fins i tot, els podràs variar en funció de l’estació de l’any.

Coixins, catifes, safates, mantes i cortines, poden aportar tota la vida i color que necessitis sense haver d’hipotecar els colors d’un espai.

La simetria

decorar amb simetria

No t’has adonat que posar els elements de forma simètrica dona sensació de més ordre? Una tècnica molt senzilla que aporta uniformitat i amplitud a un espai.

Els elements justos per decorar

En moltes ocasions ser excessius en els elements decoratius porta el caos en un espai.

El nombre de coixins al sofà, els gerros de centre de taula, les prestatgeries, les plantes, etc., són elements que en excés poden fer que un espai desllueixi.

Flors

Has de trobar zones on les plantes o les flors tinguin el seu protagonisme. Per exemple, en un espai com el saló, pots ubicar plantes a diferents punts, però recorda que han de tenir un lligam, sigui compartint tonalitat o una flor.

Decorar amb miralls

decorar mirall

Els miralls són genials per tota mena d’espais, ja que a més de donar sensació de major amplitud, la llum rebota en ells i millora la il·luminació de tot l’espai.

Com col·locar un mirall? Sempre han estat penjats, però t’has plantejat deixar-los recolzats a terra o sobre un moble?