Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina
08 Març 2021

Noves tendències en cuines: la inducció invisible

Inducción invisible

La inducció invisible arriba a les cuines per a enamorar tant a cuiners com a amants de la decoració, del bon gust i del minimalisme.

T’imagines poder utilitzar una mateixa superfície per a cuinar, menjar, tallar aliments, preparar plats, pastar…? Amb aquestes noves cuines d’inducció invisible és possible (i molt futurista).

El tenir la placa de cocció de la cuina dividida en diferents zones de treball va quedar enrere. Amb aquestes induccions invisibles podràs aconseguir una cuina visualment més recollida, minimalista, uniforme i estètica, ja que la seva superfície no es distingeix a simple vista de la resta de la placa de cocció (d’aquí el seu nom de “inducció invisible”).

Cocina minimalista con inducción invisible

Aquests sistemes d’inducció s’oculten sota el porcelànic i s’encenen i funcionen a través d’un camp magnètic que només escalfa el recipient quan aquest es troba en contacte amb el sistema. A més, no heu de preocupar-vos de cremar-vos amb la superfície una vegada hàgiu acabat de cuinar, ja que una de les seves característiques és el seu ràpid refredament: tan sols en un parell de minuts la superfície queda totalment freda.

Cocina minimalista con inducción invisible

Una altra dels grans avantatges és la facilitat amb la qual es pot mantenir la zona neta. No haureu de preocupar-vos de netejar racons com en els fogons tradicionals: amb aquesta inducció invisible la neteja, desinfecció i manteniment de la cuina serà un dels vostres problemes menors.

I és que la tecnologia mai ha estat tan a prop i tan integrada en un espai com la cuina, ja que podem trobar des de la inducció invisible fins a fogons incorporats a la pedra o plaques modulars personalitzables. A més, la infinitat de dissenys que existeixen ens permeten mantenir l’estètica de la nostra cuina sense trencar amb la seva essència.

Olla sobre inducción invisible

Si voleu saber més sobre la decoració en la cuina i l’equilibri entre estètica i funcionalitat, us deixo per aquí un post que estic segur que us interessarà molt.