Vés al contingut principal Vés a la navegació principal Vés a la navegació de la pàgina Vés al peu de pàgina
18 Febrer 2021

Sòls de bany en tendència 2021

Sòls de bany en tendència 2021

Sòls de bany en tendencia 2021

Avui dia, fins i tot podria dir-se “fa ja uns anys”, els banys han passat de ser un lloc “pràctic i còmode” a un lloc molt essencial i especial dins de la llar en el qual relaxar-nos i alliberar tensions. Hem passat de veure banys senzills i pràctics a veure banys de disseny en els quals els petits detalls marquen la diferència: escalfadors de tovallola, telèfons i carxofes de dutxa de disseny, mampares més àmplies i senzilles per a aportar espai, sòls d’estampats preciosos… I d’això mateix vull parlar-vos avui, dels sòls de bany en tendència per a 2021.

Sòls en tendència de fusta

Baño con suelo en tendencia de madera y paredes marmolerías

Sí, sí, com ho llegeixes. Pot semblar estrany i pots pensar que al poc temps s’espatllarà o s’omplirà d’humitat. Però aquests sòls de fusta estan preparats perquè res d’això succeeixi. A més, són una alternativa perfecta per a aportar calidesa a l’estada i un toc més rústic i acollidor.

Sòls de taulells de colors

Baño con bañera y suelo de azulejos de colores

Aquesta és una súper tendència que s’està apoderant tant dels sòls dels banys com dels de les cuines, i no és per a menys. Una alternativa perfecta per a aportar un toc de color i diversió a aquesta estada. Això sí, la resta d’elements i mobles hauran de ser més senzills i neutres per a no recarregar massa el bany o lavabo.

Amb aquest sòl segur que aconsegueixes un bany de portada de revista!

Sòls de marbre en tendència

Baño con suelo de mármol y encímela de madera

A més a més, el 2021 estarà molt marcat pel retorn del marbre com a material clau en els banys: tant per a les parets i els sòls, com per a mobiliari i decoració. L’estètica simple i elegant que aporta el marbre s’acompanyarà d’elements metal·litzats i accessoris de fusta per a crear el look i la decoració perfecta per al bany.

 

Si vols conèixer les claus per a aprofitar l’espai d’un bany petit, no et perdis aquest post on te l’explico.